keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Yskää ja unihiekkaa


Olen jo toipunut viimeisestä Teneriffan reissusta Caliman aiheuttamasta yskästä ja väsymyksestä,epäilen että sen hiekkapölyn seossa olisi ollut myös unihiekkaa tai sitten tämä uneliaisuus on sitä kuuluisaa kevätväsymystä.Tilasin kuvan kirjan ihan vaan uteliaisuuttani ja sitä silmällä pitäen että jos tuonne saarelle vielä joskus menen niin on ehkä jotain uutta taas ohjelmistossa.
Kirja maksoi kotiin toimitettuna 16,50 Euroa.


Otin siitä heti suunnitteluuni saaren halki kulkevan reitin GR 131, kirjassa tuo 82 Km pitkäreitti on jaettu viiteen eri osaan,keskimmäisen osan reitistä Portillosta Parador hotellille olen joskus kulkenut sitä en aio enää uudestaan kävellä.
Aloitan myös tuon reitin kulkemisen päinvastaisesti mitä kirjassa on kuvattu eli ensin 1. Esperanzasta La Calderaan.Tuo pätkä on n. 30 Km pitkä ja minun pitää tehdä se kahdessa eri osassa,vaatinee jonkinlaista taxi kyytiä.
2. La Caldera- El Portillo onnistuu hyvin julkisilla kulkuneuvoilla,Titsalla 345 La Calderaan ja El Portillosta Teiden Titsalla 348 takaisin Puertoon.
3.Osuus Portillosta Parador hotellille jätetään väliin sen sijaan kuljetaan Paranor hotellilta Vilafloriin
jossa yövytään esim.täällä.
4. Viimeinen osuus Vilaflor -Arona on ehkä reitin helpoin.Aronasta pääsee Titsalla 480 Los Cristianosiin josta jatketaan edelleen Santa Cruzin kautta Puertoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti